En tapet kan säga mycket om ett rum

Nu pågår det en tävling där man kan vinna valfri tapet från http://rebelwalls.se/ och jag hoppas jag har turen att vinna.

En tapet kan ju fylla ett helt rum, från att gå från 4 vita väggar till en fondvägg med häftigt mönster kan verkligen lyfta upp hela rummet. Jag älskar att resa, så varför inte en hel fondvägg med tapet som handlar om resor? eller varför inte en fondtapet med naturmotiv? Det finns så mycket man kan välja emellan, varför inte göra en tapet av eget motiv? Det vore ju hur kul som helst. Ta kort man har tagit med familjen/vännerna och göra en tapet av det, och för alltid minnas just de minnena.

Jag skulle välja den här tapeten om jag skulle vinna, http://rebelwalls.se/tapeter/typografi/quotes-wood-wall/

2167_73f1114a882061086458bffaed690ba5 2168_ec0ce40429b21aca3d4db57ff8fa2182

 

Jag skulle tapetsera den i mitt kontorsrum, för jag älskar tapeter/tavlor med text. Gärna såna som får en att tänka till och må bra. Texter som ger en motivation och glädje,  texter som får en att hålla igång och att inte ge upp. Och var är inte då en bättre plats än på sitt kontor/arbetsrum där man kan behöva lite visdoms ord för att orka med allt jobbigt ibland. Den här tapeten vet jag skulle passa perfekt in där.

 

 

Rösta gärna på mitt bidrag i tävlingen

Rösta på mitt bidrag!

1 reaktion på ”En tapet kan säga mycket om ett rum”

Kommentera

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *