Sellpy

Nu är det min tur att prova på tjänsten Sellpy, har du som jag massa oanvända kläder eller kläder du inte har använt på länge som du hellre skulle vilja få en slant för att spendera på något annat. Samt att du inte orkar själv fota, lägga upp annonser och svara på alla frågor som dyker upp, för att sedan packa ihop allt och skicka. Då vill jag tipsa er om tjänsten Sellpy. 

Nu erbjuder jag er läsare en Bonuskod: a2jl7, som ger er en extra insättning på 50 kr! 

Hur fungerar då Sellpy?

 

1. Du klickar in på hemsidan för att beställa hem påsar, detta är fraktfritt och du väljer själv hur många påsar du vill få hemskickat, det går att välja max tre stycken.

2. När du fått hem dina påsar, packar du i de kläder du vill skicka iväg för att bli sålda, tänk på att kläderna ska vara rena, hela och luktfria (ingen röklukt, etc.)

3. När du fyllt dina påsar till max, lämnar du in de hos närmaste Schenkerombud om du inte bor i områden där Sellpy har upphämtning, vilket är väldigt smidigt.

4. Du registrerar utbetalningskonto på Sellpy´s hemsida, och väntar på att dina varor blir sålda och pengarna betalas in.

5. Det Sellpy gör är att de tar en provision på det de säljer, men det som du slipper är att själv lägga upp flera tradera auktioner och all logistik runt det.

 

Så nu ska jag skicka in mina första två påsar och hoppas på att det genererar lite pengar. Är du också intresserad av att testa går du in här och glöm inte att använda din bonuskod: a2jl7, som ger er en extra insättning på 50 kr! 

 

Kommentera

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *