Think & Retro Café 

Nu har vi tagit oss från Bangkok med flyg till Surat thani, för att sen åka buss och båt till Ko Samui. Vi kom hit igår ganska sent på kvällen, men vi hann med att äta middag innan de stängde restaurangen. Natten till idag har det verkligen åskat massor och varit skyfall, måste kommit hur många millimeter som helst. Här ska vi bo i två nätter innan vi åker vidare.

Vi bor i container och allt här är av återvunnet material.

Idag på förmiddagen har vi haft sol, så jag passade på ligga en del i solen, jag bränner mig lätt dock, men verkade som solskyddsfaktor 30 var bra, för jag har inte bränt mig ännu 

Privatboende bredvid hotellet, vore inte alls fel att äga något liknande som man kunde åka till på vinterhalvåret när det är som tråkigast hemma.

Post Author: cammy

Kommentera

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *