Trädgård/Odling

Första inlägget

Saker kan verkligen förändras i ens liv och jag tänkte att detta kommer bli en dagbok främst för mig, som jag ska kunna bläddra tillbaka i, för att se hur mycket jag egentligen klarar av själv och som ett minne hur gården såg ut från början så första inlägget blir mest som en introduktion.

Det började att jag och mitt ex hittade en drömgård som jag verkligen fastnade för och vi var så lyckliga när vi fick nycklarna. Jag ska inte gå in på detalj vad som hände efter det, men idag står jag här ensam ägare på denna fantastiska gård. Jag vet att jag behöver lära mig oerhört mycket om gårdsliv och renovering, men jag är otroligt envis och vill gärna lära mig nya saker.

Planen är att rusta upp denna gård och fylla den med lite mer djur. Idag är det två hästar och två katter som bor här med mig. Men i framtiden vill jag gärna ha höns, ankor och kanske får.

Jag går även en utbildning i ekologisk odling, så en annan dröm som ligger kärt är att öppna en mysig gårdsbutik. Vi kommer ha ett projektarbete via utbildningen och där kommer ni få inblick mycket i vad för projekt jag kommer ha.

Författare

info@cammys.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Måla om huset

januari 25, 2021